Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MdC

|
Wysłany: Pią Sie 22 2014 20:06 Temat postu: |
|
|
przemyśl to zanim bezpowrotnie utopisz kase... pole komercyjne cie nie utrzyma... z resztą w męcinie jest juz jedno (ami- czy ani- cross). a słyszałeś o polu w pisarzowej, nowym sączu czy mszanie dolnej? |
|
do góry
|
 |
imrowai
Skąd: Kraków Staż (od roku): 2008 Drużyna: [O.D.A.] One Day Army
|
Wysłany: Pią Sie 22 2014 21:48 Temat postu: |
|
|
sugerował bym też przez chwilę pograć - bo mam uczucie, że o paincie wiesz niewiele....
zrobienie i utrzymanie pola to chyba nie taka prosta sprawa - inaczej gość by nie sprzedawał tego sprzętu.... |
|
do góry
|
 |
jareksmolen
|
Wysłany: Sob Sie 23 2014 8:00 Temat postu: |
|
|
Wiem, że to nie jest łatwe. Ale jestem konsekwentny moich decyzji i będę dążył do celu:) Zrobienie pola paintballowego w moim przypadku nie będzie wiele kosztowało, materiału na to mam aż za dość:). |
|
do góry
|
 |
imrowai
Skąd: Kraków Staż (od roku): 2008 Drużyna: [O.D.A.] One Day Army
|
Wysłany: Sob Sie 23 2014 11:40 Temat postu: |
|
|
materiał materiałem - ale ktoś kto gra zrobi to pole znacznie lepszym - po prostu trzeba czuć grę by wszystko miało ręce i nogi - by było i dobre i grywalne... |
|
do góry
|
 |
garsija
|
Wysłany: Sob Sie 23 2014 19:39 Temat postu: |
|
|
może poproś jakiegoś dobrego gracza z dużym doświadczeniem w okolicy o pomoc w ustawieniu przeszkód za flaszke na pewno ci pomoże :P wierze w nowych w biznesie dla nas jako graczy im większa konkurencja tym niższe ceny i więcej możliwości gry :P jednak jest to decyzja która wiąże się z zainwestowaniem na początek około 20/30 tys więc trzeba to przemyśleć :D |
|
do góry
|
 |
jareksmolen
|
Wysłany: Pon Lut 02 2015 20:59 Temat postu: Pole do Speedballa w Męcinie (Limanowa, Nowy Sącz) |
|
|
Witam
Chciałbym przeprowadzić sondę, czy w miejscowości Męcina to są okolice Limanowa Nowy Sącz, mogło by sprawnie funkcjonować pole do speedballa???
Staram się o dotacje z UNI na działalność związaną z paintballem i właśnie zastanawiam się nad dodatkowym polem do speeda.
Pozdrawiam |
|
do góry
|
 |
jareksmolen
|
|
do góry
|
 |
jareksmolen
|
Wysłany: Pią Gru 11 2015 17:53 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie
Zapraszam wszystkich na otwarcie nowej miejscówki na przełomie marzec/kwiecień 2016.
Więcej informacji wkrótce.
https://www.facebook.com/strefa52/
www.strefa52.pl zacznie działać wkrótce.
Do dyspozycji graczy, duże pomieszczenie z sofami i stołem, szatnia, toaleta, altana na grilla/ognisko.
Lodówka na wasze ulubione napoje:). Kawa, herbata, woda.
Dla zmotoryzowanych duży parking.
Pozdrawiam |
|
do góry
|
 |
jareksmolen
|
Wysłany: Czw Cze 02 2016 15:45 Temat postu: |
|
|
Witam
Zapraszam wszystkich serdecznie na nowe pole.
https://www.facebook.com/strefa52/
www.strefa52.pl
Do dyspozycji graczy, duże pomieszczenie z sofami i stołem, szatnia, toaleta.
Lodówka na wasze ulubione napoje:). Kawa, herbata, woda.
Dla zmotoryzowanych duży parking.
Pozdrawiam |
|
do góry
|
 |
|