Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Chrabcio
Staż (od roku): 2015 Drużyna: Krejsers
|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 17:32 Temat postu: |
|
|
Gratulacje chopoki :) |
|
do góry
|
 |
szaman
|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 17:33 Temat postu: |
|
|
Żeby tylko sława, pieniądze i piękne dupeczki ich nie zepsuły. |
|
do góry
|
 |
Paszcza
Skąd: Warszawa Staż (od roku): 1998 Drużyna: Grim Reapers/Krejsers
|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 17:33 Temat postu: |
|
|
Gratuluję serdecznie mojej drużynie Madsheep zdobycia 3 miejsca!!!
:) :) :)
Gratuluję WU zajęcia 4 miejsca. |
|
do góry
|
 |
Paszcza
Skąd: Warszawa Staż (od roku): 1998 Drużyna: Grim Reapers/Krejsers
|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 17:47 Temat postu: |
|
|
a dlaczego 2 w generalce? |
|
do góry
|
 |
szaman
|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 18:54 Temat postu: |
|
|
Po dwóch turniejach w 3 dywizji. |
|
do góry
|
 |
Krajowyzamsz
|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 21:45 Temat postu: |
|
|
Gratulacje dla wszystkich którzy tańczyli na poręczy. |
|
do góry
|
 |
olek TT

|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 22:17 Temat postu: |
|
|
przylaczam sie do gratulacji Krajowego + gratulacje dla ludzi ktorzy dopingowali pod porecza :) |
|
do góry
|
 |
Alandersz
Skąd: Warszawa Staż (od roku): 2006 Drużyna: Warsaw United
|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 22:18 Temat postu: |
|
|
Olo.. cos mnie ominęło? :D |
|
do góry
|
 |
luzszymon

|
Wysłany: Nie Kwi 29 2007 22:25 Temat postu: |
|
|
Dzięki bardzo za super atmosfere na turnieju. Szczególnie cieszy mnie koleżenskie zachowanie większosci Polskich drużyn. Jako początkujacy i dosc nie ogarnieci dziekujemy za dobre rady. Gratuluje Madsheepowi i Warsaw Uni dobrego wyniku i pięknej gry innych polskich drużyn (szczególnie 1 dywizji :D )
PIKNIE! |
|
do góry
|
 |
olek TT

|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 7:08 Temat postu: |
|
|
alan naprawde duzo!! ale to mysle ze twoja druzna ci duzo opowie ;0 |
|
do góry
|
 |
Koe

|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 8:59 Temat postu: |
|
|
moglibyście napisać jaka była finałowa 4 w 1 div? Bullets, Join, Syndicate i WU czy jakieś inne? |
|
do góry
|
 |
skaut
Skąd: Warszawa Staż (od roku): 2004 Drużyna: Warsaw United
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 9:07 Temat postu: |
|
|
Bullets, Syndicate, Hellwood i WU |
|
do góry
|
 |
nowik
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 9:10 Temat postu: |
|
|
Bullets, Syndicate, Hellwood, WU
Dziękujemy za wsparcie i podpowiadanie od kibiców. Było super.
Dziekujemy Lobosom za pomoc a w szczególności Michowi za super prowadzenie na polu.
Do zobaczenia. |
|
do góry
|
 |
Kruz

Skąd: Legionowo Staż (od roku): 2001 Drużyna: Banshee / Madsheep / Therapy
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 10:26 Temat postu: |
|
|
Dochodze do siebie, byłem w domu dziasiaj o 6 rano.
Dziękuje:
- mojej drużynie za wszystko
- WU za pomoc przy polach
- Reszcie polskich drużyn za atmosfere na całym turnieju i możliwość spotkanie się. Przedewszystkim Grimom, K68, Aliens, Assassins, G3w, Spijerom i wszystkim PL z 1 div.
- za dopingowanie nas
- organizatorom za opóźnienie w sobote
- sędziom za lekką stronniczość :)
Gratuluje dla WU 4 miejsca. konkurencja w div 1 nie kiepska
Dzięki Bandzii za live scoring :) |
|
do góry
|
 |
217
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 11:09 Temat postu: |
|
|
Dziekujemy wszystkim polskim drużynom za atmosferę i pomoc, szczególnie: Rangerowi, WU, Los Lobos, Fragless. Szczególne dzięki dla Tomara za prowadzenie węża. Grało się super a polski akcent był jak już zresztą za każdym razem bardzo widoczny. Gratulacje dla finalistów. A nasza gra nie była by możliwa bez naszych sponsorów dzięki dla SKILL Paintball, DRAXUS, REBALL, RAPHAEL i PSI.
P.S. Troszkę słów goryczy. Uważam że organizacyjnie turniej nie stał na najwyższym poziomie. Wszędzie był bajzel i widać było niedopracowania. Za sporą kasę którą płacimy organizator powinien się troszkę lepiej postarać. A już to co działo się w boksach dla drużyn 1 dyw. to było kuriozum, bałagan, przepychanki, ciągłe pomyłki w sygnałach startowych, nieogarniający się sędziowie itd. Może przeczytają to następni organizatorzy i wyciągną wnioski. Oby to zaniżenie poziomu nie było prawidłowością, bo liga zyskuje coraz większe uznanie i było by szkoda by przez coś takiego to uznanie straciła. Myślę że turniej bedzie można zaliczyć do udanych tylko dzięki paintbalistom którzy pokazują coraz częściej że są prawdziwymi sportowcami i potrafią skupić się na grze pomimo wielu niedociągnięć organizacyjnych. Wielkie dzięki dla wszystkich graczy. |
|
do góry
|
 |
majma

|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 12:01 Temat postu: |
|
|
turniej może miał swoje uchybienia i racja co piszesz,
ale to już norma, za to czy ktoś kiedyś miał takie urodziny jak ja w sobotę ? :D
było kozacko, wspaniale, upojnie, zaje...ście, ... paintballowo.
kto nie był niech żałuje, PP takie że na Słowacji jeszcze 10 lat będą chodziły o nas legendy :D
portale gdzie są foty z tych baletów, polecam zwłaszcza drugi:
- http://www.velkeveci.sk/index2.php?page=action_gallery&photo_display=53706
- http://www.diskoteky.sk/index.php?la=16&foto_show=Charlies_280407&fotosingle=99459&fotospatlink=/index.php?la=16^^foto_show=Charlies_280407^^page=3
szacuneczek za współpracę polskich ekip, Sebek dzięki za pracę na wężu, reszcie WU a w szczególności Skautowi za balety.
swoją drogą urywając jeden punkcik Bulletsom w niedziele staliśmy się jedynymi którym sie udało, kolesie są obłędni. |
|
do góry
|
 |
skaut
Skąd: Warszawa Staż (od roku): 2004 Drużyna: Warsaw United
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 14:27 Temat postu: |
|
|
turniej spoko, PP mega wyjebka -- ekipa z barierki wielki szacun! daliśmy Majma do pieca xD
dzięki wszystkim którzy pomagali, żuku dzięki za prowadzenie. |
|
do góry
|
 |
WojtasP
Skąd: Warszawa Staż (od roku): 1997 Drużyna: BANSHEE/MADSHEEP/BAD COMPANY MASS DENIM
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 15:10 Temat postu: |
|
|
dzieki za doping w Bratce i Polsce ( a sie w kraju dzialo oj dzialo ), WU za sapport w finalach , Sebkowi za pole Chronic , dzieki sponsorom : Adamowi"Baronowi"-Madsheep , za kule Tomahawk
calej druzynie za spory wysilek , a dzieki sprzyjajacym zbiegom okolicznosci w semifinals i finals mamy co mamy
pozdro
ps.Pisar masz racje |
|
do góry
|
 |
bartas_m

Skąd: Poznań/Swarzędz Staż (od roku): 2004 Drużyna: Las Maquinas de la Muerte
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 15:22 Temat postu: |
|
|
Polska wygrala w Charlie z innymi nacjami do zera =) To cud, ze sie nie spierdolilismy z tej poreczy z hukiem =D |
|
do góry
|
 |
user

Skąd: Warszawa Staż (od roku): 2003 Drużyna: Grim Reapers
|
Wysłany: Pon Kwi 30 2007 18:37 Temat postu: |
|
|
wiec po powrocie moze kilka slow ode mnie i GR. Dzieki wszystkim za fajna atmosfere! Naprawde bardzo przyjemnie jest grac z takim wsparciem polskich druzyn!
szczegolnie fajnie bylo sie licytowac z chlopakami z Madsheepa ile kto w kwalifikacjach jest do przodu :-) w kwalifikacjach wygralismy my!!!
niestety w finalach troche nam zabraklo szczescia, a troche pomogli sedziowie.
troche zal mi naszegio wyniku, ale coz tak czasami bywa. Gratulacje chlopakom z Madsheepa i WU!
jesli chodzi o wyzalanie to zgadzam sie, ze warunki byly srednie, sporo slabsze niz rok wczesniej. Malo miejsca na okolo i kiepskie dojscie do pol dla widzow. Jesli chodzi o sedziowanie, to mam mieszane uczucia. Dostalismy chyba 3 albo 4 razy "1 for 1" za brak splatow. Z jednej strony sedziowanie bylo na wyzszym poziomie niz w zeszlym roku, ale niekiedy sedziowie byli nadgorliwi. No i nie wiem czy wszyscy reprezentowali poziom. Eurorefs i EPPRO.
Jeszcze raz dzieki za wsparcie i fajna atmosfere! |
|
do góry
|
 |
|