Bravo one problem po zmianie boltq

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> Tippmann
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mariio79



Skąd: Warszawa

Drużyna: brak

PostWysłany: Pon Cze 26 2017 5:19    Temat postu: Bravo one problem po zmianie boltq Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Posiadam bravo one,i postanowilem trochę go ulepszyc,wiec zakupilem Act rear bolt tippmann 98.Po zmianie okazalo sie ze z kulek robi miazge w lufia ,a i tak jak by stracił moc.kulki leca moze max na 2 m.Czy cos jeszcze do tego bolta powinienem wymienic?
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kardyn



Skąd: Wasilków
Staż (od roku): 2009
Drużyna: Renegaci

PostWysłany: Pon Cze 26 2017 8:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A złożyłeś prawidłowo marker ?
Ball denta dobrą stroną włożyłeś ?
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mariio79



Skąd: Warszawa

Drużyna: brak

PostWysłany: Pon Cze 26 2017 11:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wszystko dobrze po składane, po zamianie bolta na orginal strzelał normalnie.Czy moze to byc wina springa?
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kardyn



Skąd: Wasilków
Staż (od roku): 2009
Drużyna: Renegaci

PostWysłany: Pon Cze 26 2017 11:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozbierz jedną połówkę i zrób dobre zdjęcie wszystkich bebechów chce to zobaczyć . Na odległość ciężko będzie Ci pomóc .
Z tego co wiem i tu może być przyczyna Bravo One ma proste ramie łączące oba bolty przedni i tylni ,a w systemie act w 98 jest te ramie troszke wygięte .
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mariio79



Skąd: Warszawa

Drużyna: brak

PostWysłany: Pon Cze 26 2017 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok dzis bede go oczyścił to zrobie zdjecia.
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mariio79



Skąd: Warszawa

Drużyna: brak

PostWysłany: Pon Cze 26 2017 21:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra chyba wiem w czym problem,a mianowicie do tego bolta jest zakrótki Linkage,a dokladnie te zagiecia.i przesto wypada z bolta,a to powoduje ze nie odbija ta czesc z przodu.:)
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kardyn



Skąd: Wasilków
Staż (od roku): 2009
Drużyna: Renegaci

PostWysłany: Pon Cze 26 2017 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to tak jak pisałem , złe ramię łączące oba bolty .
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mariio79



Skąd: Warszawa

Drużyna: brak

PostWysłany: Wto Cze 27 2017 5:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy to ten powinien byc?http://drgampol.pl/pl/p/Linkage-arm/681
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kardyn



Skąd: Wasilków
Staż (od roku): 2009
Drużyna: Renegaci

PostWysłany: Wto Cze 27 2017 9:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak . Pytanie czy nie będzie zapierał przy pracy o obudowę jak go wsadzisz ?
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mariio79



Skąd: Warszawa

Drużyna: brak

PostWysłany: Wto Cze 27 2017 21:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

https://youtu.be/kFttdok7_v0
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> Tippmann Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group